Interview Binnenlands Bestuur

Interview Binnenlands Bestuur

Interview Binnenlands Bestuur

Interview Binnenlands Bestuur ‘Sturing in 3D’, mijn onderzoek naar gemeentelijke sturing op de gedecentraliseerde taken in het sociaal domein.

Binnenlands Bestuur

Door het informeren over mijn onderzoek als proefschrift ‘Sturing in 3D’, ben ik onlangs benaderd voor een interview door Binnenlands Bestuur.

Binnenlands Bestuur is hét journalistieke platform voor hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid en brengt onafhankelijk nieuws, achtergronden en opinie over bestuur en beleid. 

Meer informatie: binnenlandsbestuur.nl

Promotieonderzoek

In mijn promotieonderzoek heb ik gekeken naar hoe Nederlandse gemeenten de aan hen in 2015 overgedragen taken hebben aangepakt.

Onderzoek gemeentelijke sturing

Onderzoek naar gemeentelijke sturing op de gedecentraliseerde taken in het sociaal domein;

Het onderzoek kent een verkenning naar het beleid in 50 gemeenten en vervolgens een verdieping naar de invulling en uitvoering van de taken op het gebied van de Participatiewet en de Wet maatschappelijke ondersteuning in 5 gemeenten.

Verhoudingen gemeenten en rijksoverheid

Heb je belangstelling voor de verhoudingen tussen gemeenten en rijksoverheid en wil je meer over m’n onderzoek weten? Neem contact met mij op en ontvang mijn proefschrift digitaal en/of als boek.

Promotie | Ontvang mijn proefschrift

Promotie

Op donderdag 8 oktober 2020 hoop ik te promoveren op mijn proefschrift ‘Sturing in 3D. Een onderzoek naar gemeentelijke sturing op de gedecentraliseerde taken in het sociaal domein’.

Mocht ik promoveren dan zal nadien het interview gehouden worden, uiteraard zal ik hier later een update over geven.

Update Promotie

Op donderdag 8 oktober 2020 ben ik gepromoveerd op mijn proefschrift ‘Sturing in 3D. Een onderzoek naar gemeentelijke sturing op de gedecentraliseerde taken in het sociaal domein’, aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

Heb je belangstelling voor mijn proefschrift als boek en/of als PDF, vul dan het speciale contactformulier in.

Interview Binnenlands Bestuur

Lees het interview met Binnenlands Bestuur; “Eenheidsworst in Gemeentelijk 3D-beleid” om meer te weten te komen over mijn onderzoek naar verhoudingen tussen gemeentes, Rijksoverheid en Gemeentelijk 3D-beleid.

Meer informatie

Educatie

Overzicht

Categorieën
error: Content is protected !!